sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Jenkkiautotapahtumat.com on uusi osoite!

Nonni, pientä säätöä tässä tällä viikolla ollut kun perustin tuon jenkkiautotapahtumat-youtube kanavan ja siihen sitten säädin kanavan nimeä niin tuli varattua jenkkiautotapahtumat.com domain samalla itselle.

Blogger-alusta ei vaan jostain syystä suostunut tuohon alkuperäiseen blogiin sitä liittäämään oiken vaan koko ajan tuli 404-sivua, mutta kun laitoin ton domainin toiseen blogiini tällä blogger-alustalla ni avot, toimii kuin se kuuluisa junan vessa.

En jaksanu alkaa tappelemaan asian suhteen niin tein sitten niin että muutin hieman ulkoasua(jätin sen edeltävän blogin ulkoasun päälle) ja alan sitten postaileen sitä kautta näitä juttuja.

Jätän tämän vanhan vielä toistaiseksi tänne elämään kun se varmaan joillakin on kirjamerkkinä ja sitten tietysti nuo kun olen linkitellyt pitkin ja poikin noihin aikaisempiin postauksiin, niin mene ne poikki.

Saataa olla että postailen myöskin samanaikaisesti tänne vanhaankin, mutta en linkittele enään täältä mitään.

Vinkkejä kuviin ja gallerioihin voipi lähettää odkalenteri@gmail.com, kuten myöskin tapahtumista niin lisäilen niitä sitten tuonne Googlen kalenteriin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti